De ideale restverwerking: groentenquiche
Mexicaanse streetsalade met courgette, paprika en mais
Ingrediënten: maïskolven, rode paprika's, courgette, rode pepers, olijfolie
Vegetarische tapas en alcoholvrije sangria
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Schorseneer met wilde paddenstoelen, room en parmezaanschilfers
Pascale Naessens - Mijn Pure Keuken
Ingrediënten: schorseneren, wilde paddenstoelen - cantharellen, hoorn des overvloeds en pied de mouton (gele stekelzwam)., room, parmezaanschilfers, citroen (sap)
Enchilada met zwarte bonen en chili
Verrine van tarte tatin, vanille-ijs en appelen
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Geroosterde brioche met brie, honing en pistaches
Hachis parmentier van tofu
Ingrediënten: gehakte tofu, ajuin, wortel, selderstengels, wit van prei