Soesjes met zalmmousse
Sofie Dumont - De Feestkeuken van Sofie
Wok met veel groenten en noedels van zoete aardappel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: zoete aardappelen, rijstazijn, sojasaus, sesamolie, sriracha
Tofu-yoghurt met gedroogd fruit en muesli
Ingrediënten: tofu, yoghurt, agavesiroop, honing, duindoornbessen
Zeebaars op Japanse wijze met Udon Noedels en boontjes
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Toast met tomatenpulp en inktvis van Sergio Herman
Ingrediënten: focaccia, olijfolie, tomaten, olijfolie, look
Gemarineerde skrei op Japanse wijze met edamame en lookpuree
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: skreihaasjes, mirin, witte misopasta, palmsuiker, sake
Zarzuela: Spaanse vissoep met schaaldieren en vis
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Pittige lamskoteletten en avocadosalsa
Ingrediënten: lamskoteletten (Europees lam), olijfolie, piment d'Espelette of pili pili, peper, zout
Sangria en gegrilde gamba’s à la plancha
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Vegetarische tapas en alcoholvrije sangria
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van