Carpaccio van Coeur de Boeuf tomaat met olijfolie
Knolselder met saus van peterselie en kappertjes
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Gazpacho
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Carpaccio van bloemkool
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Gebakken courgette met humus
Albert Verdeyen - Start to Cook
Espuma van aardappel
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Zo maak je zelf kruidenboter!
Ingrediënten: boter op kamertemperatuur (bv. Kerrygold), look, verse kruiden bv. dragon, munt, basilicum, peterselie, ..., zout, cayennepeper
Witloof in zure melksaus met gepocheerd ei
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: Flandria witloof, boter, peper, zout, muskaatnoot
Vegetarische tortilla
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken