Appel- en bosbestaart
Jamie Oliver - Jamie's American Road Trip
Gemarineerde en gegrilde lamskoteletjes
Jeroen Meus - Met Meus en Vork
Rodekool met appel, rozijnen en pijnboompitten
Ingrediënten: rozijnen, rodekool (ca. 1 kg), olijfolie, goudrenetten (geschild, zonder klokhuis en in stukjes van ruim 1cm), knoflook (geschild en fijngewreven of -gehakt)
Hartige cake met olijven, Gandaham en geitenkaas
Petra Vandewouer - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: eieren, , bloem (met 1 zakje bakpoeder) of 250gr zelfrijzende bloem, olijfolie, witte wijn
Fazantenpaté met pistachenootjes en glutenvrije Sinterklaasmuffins
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: vlees van fazantenbillen (zonder been) , nek en buik van varken , kippenlever, ui, wildfond
Opgelegde groenten in het zuur: wortel, augurken, radijzen en bloemkool
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Honingcake
Aardappeltortilla met lauwe salade
Loïc Van Impe - Loïc: Zot van Koken