Gevulde portobello's met spinazie en geitenkaas
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: portobello's, sjalotjes, jonge spinazie, olijfolie, crottin de chavignol (geitenkaas)
Gevulde Sint-jakobsschelp met langoustines en een roomsausje
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Gemarineerde Sint-Jakobsvruchten met aardpeer, komkommer en granaatappel
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Carpaccio van rode biet, sinaasappel en geitenkaas
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: rode bieten, sinaasappels, geitenkaasjes bv. Crottin de chavignol, pijnboompitten (geroosterd), limoensap
Tartaar van gepekelde zalm met radijsjes en Granny Smith
Flensjes met gebakken appel en amandelschilfers
Jeroen Meus - Met Meus en Vork
Crème van wortelen met sinaasappel en gember
Wortelsoep met croutons en kabeljauw
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: boter, aardappelen, wortelen, ui, wit van prei