Dessertglaasje met yoghurt en rood fruit van Sandra Bekkari
Ingrediënten: steranijs, kardemompoeder, water, honing, verschillende soorten rood fruit
Ricotta met chocolade en rode vruchten
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Paasdessert met Maredsous, bier en kaas
Ingrediënten: Maredsous Fagotin Traditie, bruin brood, Luikse siroop, peren, amandelen
Soepje van courgette en rucola met tomaat en mozzarella
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Pastinaak-broccolisoep
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: 2 pastinaken, 2 teentjes knoflook, 2 witte uien, 2 broccoli, groentebouillon
Chocolademousse met pannenkoekjes en muntthee
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Labo sorbet van aardbei voor kinderen
Ingrediënten: aardbeiensap of diepvriesaardbeien, honing, munt, droogijs,