Bloemkoolcouscous met halloumi van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: bloemkool, komkommer, sap van een halve sinaasappel, limoen, ongezouten pistachenootjes
Tabouleh van bloemkool met kikkererwten en granaatappel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Tortilla met honingtomaten en spinazie
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: krielaardappeltjes, jonge spinazie, knoflook, nootmuskaat, zwarte peper
Falafelburgers met tzatziki
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: 1/2 komkommer, 250 g Griekse yoghurt, 1 teentje knoflook, peper , zout
Tomatensalade 'Tel Aviv style' met burrata
Platbrood met za’atar en gevulde butternut met feta en granaatappel
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Zarzuela: Spaanse vissoep met schaaldieren en vis
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Geklopte ricotta en vijgen op toast met gekaramelliseerde chilibacon
Tortilla met paprika en chorizo
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: Flandria rode paprika, Flandria gele paprika, Flandria groene paprika, Flandria ui, chorizo
Zomerse gazpacho met gamba's, look en marinade van tomaat
Ingrediënten: munt, basilicum, ketchup, gamba's, look