Zeeuwse kokkels met Thaise salade en crunch van pinda
Freakshake: Pink Delight
Ingrediënten: aardbeienijs, aardbeienmelk bv. Fristi, aardbeiencoulis, slagroom, roze donut
Ricotta met chocolade en rode vruchten
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Appeltaart met ricottavulling
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Chiapudding met mangomousse van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: amandelmelk, chiazaad, mango's, limoen, framboosjes
Gazpacho van Bram Bonamie
Bram Bonamie - De Beste Hobbykok van Vlaanderen
Ingrediënten: amandelen, komkommer, geschilde, ontpitte vleestomaten, sjalot, groene, ontpitte paprika
Ricotta met munt, limoen en pruimen
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Wortelcakejes met yoghurt-topping
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: wortelen, kokosolie, volkoren speltmeel, amandelmeel, gemberpoeder