Hapje met pittige langoustine van Sandra Bekkari

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak het hapje aan de hand van de video. ...
Ingrediënten: langoustines, olijfolie, look, piment d'Esplette, peterselie
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Belgisch 4 personen

Tortillamuffins met crumble van spek

Pieter Declercq

Verwarm de oven voor op 200°C. Leg het spek op een bakplaat en bak krokant in de warme oven. Snij het spek daarna ...
Ingrediënten: eieren, peper, zout, feta, erwten
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Spaans 4 personen

Lenterolletjes met groentjes en kip

Mitch Coldenhoff - De Perfecte Keuken

Kook de noedels gaar en besprenkel ze met koud water. ...
Ingrediënten: rijstpapier, glasnoedels (vermicelli), ketjap manis, wortel, komkommer
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Aziatisch Hapje 4 personen

Heerlijke tricolore bruschette van Sandra Bekkari

Sandra Bekkari - De zomer van Sandra

Snij het stokbrood in schijfjes. Toast het kort in de warme oven. ...
Ingrediënten: volkoren meergranen stokbrood, half-zongedroogde tomaatjes, look, Parmaham, pijnboompitten
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Italiaans 4 personen

Feesthapje van Vers Talent An: Toast met geitenkaas en witloofconfituur

An Steyvers - Vers Talent: lekker zuiders met An

Maak het witloof schoon en snij in kleine stukjes. Stoof aan in een scheutje olijfolie.  ...
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Hapje 4 personen

Lenterolletjes met kip, mango en zoetzure dip van Sandra Bekkari

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

De lenterolletjes maak je aan de hand van de video. ...
Ingrediënten: kipfilet, verse gember, arachideolie, peper, zout
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Aziatisch 4 personen

Snelle hapjes: cannelloni, croque, praline en rilette

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Croque: Leg op vier sneetjes brood de  pancetta en mozzarella. Kruid met peper en zout. Bak in het croque-monsieur ...
Ingrediënten: pancetta, mozzarella, room, kerstomaten, garnalen
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Hapje 4 personen

Eenvoudig en lekker: scampi in bladerdeeg

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Pel de scampi en laat het staartje eraan. Kruid ze met peper en zout. ...
Ingrediënten: bladerdeeg, scampi, look, peper en zout, peterselie
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Hapje 4 personen

Crostini's met avocado en gekruid lam

Verwarm de oven voor op 210° C (stand 7) (of neem een grillpan). ...
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Hapje 4 personen

Bladerdeeghapje met Gandaham, tomatentapenade en Parmezaanse kaas

Pieter Declercq

Maak de tapenade. Mix de zongedroogde tomaten met de look, olijfolie en de pijnboompitten. Kruid naar smaak met ...
Ingrediënten: zongedroogde tomaat, look, pijnboompitten, olijfolie, peper
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Italiaans 4 personen