Burrata met tomatenconsommé en basilicum van Strombowli
Ingrediënten: burrata, basilicum, look, olijfolie, chilipeper
Gazpacho met grijze garnalen en geitenkaas
Jeroen Meus - Met Meus en Vork
Gebakken rijst met vijfkruidenpoeder en gewokte selder
Giovani Oosters - Groenten en Vis van Gio
Ingrediënten: bleekselder, vijfkruidenpoeder, rijst, appelen (bijv. boskoop), zeezout
Carpaccio van ossenhaas met pijnboompitten, rucola en Parmezaankrullen
Ingrediënten: Meritus ossenhaas van telkens 10 cm lang en 5 cm dik, olijfolie, citroen (sap), pijnboompitten, rucola
Frisse scampi met koriander, chili en citrus
Ingrediënten: scampi (16/20), zeste van 1 bio limoen en citroen, rood chilipepertje, look, koriander
Vitello tonato
Ingrediënten: citroen (sap), zout, peper, ansjovis, mayonaise
Gazpacho met watermeloen
Gazpacho
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Lichte gazpacho