Zeeuwse kokkels met Thaise salade en crunch van pinda
Mijn Pop-uprestaurant 2016!: ceviche van zeebaars met avocado van Jalapeno Loco
Ingrediënten: bleekselder (grove stukken), ui (grof gehakt), look (gepeld), verse gember (geschild), fijn zeezout
Thaise salade met curry en langoustines uit la Mamma
Ingrediënten: appel, ajuin, citroengras, gele currypasta, kippenfond
Toast met tomatenpulp en inktvis van Sergio Herman
Ingrediënten: focaccia, olijfolie, tomaten, olijfolie, look
Oosterse zalm met komkommer
Ingrediënten: zalm (met vel), suiker, sushi-azijn, chardonnay-azijn, komkommer (of 2 kleine komkommers)
Pittige zure noedel-vissoep
Ingrediënten: tamarindepulp, uitgeknepen in 5 dl water, houd het toegediende water, makreel, schoongemaakt, in zijn geheel , citroengrasstengel, wit gedeelte, fijngehakt, galanga, fijngehakt, verse kurkumawortel, fijngehakt
Tonijn op 3 wijzen
Pompoensoep met scampi
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Thaïse wontonsoep
Ingrediënten: wontonvelletjes, rauwe scampi (schoongemaakt), grijze garnalen, sojasaus, vissaus
Sint-Jakobsvrucht met worteldriekleur
Ingrediënten: Sint-Jakobsvruchten (zonder koraal), wortel, wortel, wortels, rood witloof of roodloof