Lijnbaars in zoutkorst, boterboontjes, gepofte tomaatjes en waterkers
Gemarineerde heilbot met broccolipuree en curry-couscoussalade
Dagny Ros Asmundsdottir - MasterChef
Gazpacho met grijze garnalen en geitenkaas
Jeroen Meus - Met Meus en Vork
Toast kannibaal van Sofie Dumont en Willy Naessens
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: brood, mager rundsvlees, peper, zout, boter
Courgettevelouté met munt en feta
Ingrediënten: courgettes, bintjesaardappelen, feta, munt, peper en zout
Gebakken griet met Provençaals bloempje en tomatenwater
Wout Bru - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: filets van griet, tomaten, basilicum, munt, peper en zout
Wijting met ratatouille
Ossobuco met zeewolf
Dagny Ros Asmundsdottir - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: Ijslandse zeewolf, gepelde en ontpitte tomaten, wortels, in brunoise gesneden, witte koolrabi, in brunoise gesneden, sjalot, fijngesneden
Frittata met paddenstoelen
Ingrediënten: gemengde paddenstoelen (shiitake, oesterzwam, kastanjechampignons), ui, teen knoflook, eieren, zachte geitenkaas