Eendenborstfilet met butternutsalade en geroosterde groenten van Sandra Bekkari
Ingrediënten: aalbessenconfituur, rode wijn, mosterd, laurier, tijm
Papillot van lamsbout met ui en spekreepjes
Ingrediënten: verkorte lamsbout van 1,5kg (Europees lam), gerookte spekreepjes, uien, look, citroen (onbehandeld)
Matambre: Argentijnse rollade met spinazie en tomatensaus
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Panna cotta met lavandel en compote van ananas
Ingrediënten: volle room, suiker, gelatine, lavendelsiroop, ananas
Dürüm met köfte van lam
Loïc Van Impe - Loïc: Zot van Koken
Tapas: pan con tomate, patatas bravas, croquetas de jamon
Loïc Van Impe - Loïc: Zot van Koken
Ovengebakken aubergines met oosterse flatbread
Gegrilde lamsribbetjes met chimichurri-salsa
Ingrediënten: lamsribbetjes (Europees lam), ui, knoflook, platte peterselie, olijfolie
Open Keuken met Sandra Bekkari: Choucroute de la mer
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari