Entrecote met tomatenboter
Ingrediënten: boter, ketchup, gedroogde kruiden (tijm, oregano en vooral dragon), worcesterhiresaus, Piment d'Esplette
Krokante zwezeriken met snijboontjes en kaasaardappelen in de oven
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Parelhoen met zwezeriken en herfstgarnituur
Johan Engelen - De Beste Hobbykok van Vlaanderen
Ingrediënten: parelhoenfilets met pootje, kalfshartzwezerik, crepinet (buikvlies van het varken), enkele blaadjes bladspinazie, verse krulpeterselie
Varkenswangetjes met bruin bier en savooi
Ingrediënten: varkenswangetjes (ontvliesd), wortel, ui, laurier, bruin bier
Brandade met mosselen en kabeljauw
Kalfsvlees met crème van romanesco, gemarineerde romanesco en saus met Vanderghinste Oud Bruin bier
De Beste Hobbykok van Vlaanderen
Ingrediënten: kalfsschenkel, prei, wortels, selder, ajuin
Hoevekip met dragon, crème van pastinaak en een crumble van spek
Ingrediënten: hoevekip + keukentouw om op te binden, kippenbouillon, pastinaken, tuinbonen, lente-uitjes
Bresse-poularde met asperges, eekhoorntjesbrood en cantharellen
Ingrediënten: