Cheeseburger deluxe met kip gebakken sla en truffel
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Salade van gegrilde geitenkaas met verse vijgen
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
De ideale restverwerking: groentenquiche
Pizza Panamargerita: pizza met pikante worstjes, avocado en zure room
Ingrediënten: pizzadeeg, tomatenpuree, gemalen mozzarella, maïs (uit blik), koriander
Fruitige tabouleh met ananas en granaatappel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: quinoa, groentenbouillon, kip, peper, zout
Gegrilde steak met avocadosalsa en polentacrème
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: steaks (ongeveer 180 gram per persoon), arachideolie , peper, zout, polenta (instant)
Wraps met scampi, koriander en smeerkaas
Ingrediënten: Maredsous® Dubbelroom Smeerkaas, tortillawraps, gekookte scampi's, 1/4 fijngesneden mango, ijsbergsla
Tortilla’s met merguez, avocado, zure room en cheddar
Ingrediënten: tortilla's, zure room, lente-uitjes, peper , zout