De ideale restverwerking: groentenquiche
Ovenschotel met rode quinoa, ei en spinazie
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: rode quinoa, sjalot, peper, zout, tijm
Mexicaanse streetsalade met courgette, paprika en mais
Ingrediënten: maïskolven, rode paprika's, courgette, rode pepers, olijfolie
Schorseneer met wilde paddenstoelen, room en parmezaanschilfers
Pascale Naessens - Mijn Pure Keuken
Ingrediënten: schorseneren, wilde paddenstoelen - cantharellen, hoorn des overvloeds en pied de mouton (gele stekelzwam)., room, parmezaanschilfers, citroen (sap)
Enchilada met zwarte bonen en chili
Geroosterde brioche met brie, honing en pistaches
Hachis parmentier van tofu
Ingrediënten: gehakte tofu, ajuin, wortel, selderstengels, wit van prei
Vegetarische quesadilla’s
Ingrediënten: maïstortilla's (gewone gaan ook), rode bonen, gemalen koriander, komijn, chilipoeder