Tagliata van rund met Parmezaanse kaas en Balsamico
Piet Huysentruyt - Piet speelt met vuur
Lamskoteletjes met tomatenboter en look
Piet Huysentruyt - Piet speelt met vuur
Ingrediënten: lamskoteletjes, pijnboompitten, boter, look, vers gehakte rozemarijn
Oesters met Granny Smith en rode biet
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Carpaccio van meloen en rode paprika
Petra Vandewouer - De Perfecte Keuken
Pastastrikjes met zalm en kruidenkaas
Ingrediënten: peterselie, arachideolie, citroen, kruidenkaas bv. Boursin light, verse zalm (of gerookte zalm)
Pizza in een houtoven
Ingrediënten: tomatensaus, pizzadeeg, champignons (schijfjes), hespreepjes, ajuin (fijn gesneden)
Lasagne met tofoe
Verse tonijn met Griekse yoghurt
Ingrediënten: verse tonijn, Griekse yoghurt, olijfolie, komkommer, grof zout
Spaghetti alle Vongole
Jamie Oliver - Jamie's Food Escapes