Tagliata van rund met Parmezaanse kaas en Balsamico

Piet Huysentruyt - Piet speelt met vuur

Kruid de entrecote met peper en zout en smeer er een beetje olijfolie op. Leg op de grill. Geef een sneetje in ...
Ingrediënten: Parmezaanse kaas, honing, olijfolie, bieslook, grof zeezout
Beginner Minder dan 15 minuten Italiaans Hoofdgerecht 4 personen

Lamskoteletjes met tomatenboter en look

Piet Huysentruyt - Piet speelt met vuur

Rol de aardappelen in aluminiumfolie en leg de pakketjes op de grill. ...
Ingrediënten: lamskoteletjes, pijnboompitten, boter, look, vers gehakte rozemarijn
Beginner Minder dan 15 minuten Italiaans Hoofdgerecht 4 personen

Oesters met Granny Smith en rode biet

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Haal de oesters uit de schelp en vang het sap op. Kook het sap op met water, citroensap en visbouillon. Breng op ...
Ingrediënten: platte oesters, granny smith, rode biet , gelatine, halfvolle yoghurt
Beginner Minder dan 15 minuten Frans Voorgerecht 4 personen

Carpaccio van meloen en rode paprika

Petra Vandewouer - De Perfecte Keuken

Gril de paprika’s in hun geheel in de oven 45’ tot ze zwart geblakerd zijn. Pel ze en verwijder de pitjes. ...
Ingrediënten: meloen (Charentais), rode paprika's, olijfolie, rucola (raketsla), Fleur de Sel
Beginner Minder dan 15 minuten Frans Voorgerecht 4 personen

Pastastrikjes met zalm en kruidenkaas

Piet Huysentruyt

Kook de pasta gaar en spoel onder koud water. ...
Ingrediënten: peterselie, arachideolie, citroen, kruidenkaas bv. Boursin light, verse zalm (of gerookte zalm)
Beginner Minder dan 15 minuten Italiaans Hoofdgerecht 4 personen

Pizza in een houtoven

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Leg hout in de houtoven en steek aan. Rol het deeg mooi op tot een grote worst, snij een stukje ervan en maak er ...
Ingrediënten: tomatensaus, pizzadeeg, champignons (schijfjes), hespreepjes, ajuin (fijn gesneden)
Beginner Minder dan 15 minuten Italiaans Hoofdgerecht 4 personen

Lasagne met tofoe

Sophie Dahl

Haal de plakjes tofoe door de geraspte kaas, bestrooi royaal met peper en zout en bak ze in 2 eetlepels olijfolie ...
Ingrediënten: stevige tofoe, geraspte parmezaan, peper, zout, olijfolie
Beginner Minder dan 15 minuten Italiaans Hoofdgerecht 4 personen

Verse tonijn met Griekse yoghurt

Claudia Allemeersch

Yoghurt laten uitlekken in een handdoek. Vermengen met een brunoise van komkommer, een geperst teentje look, een ...
Ingrediënten: verse tonijn, Griekse yoghurt, olijfolie, komkommer, grof zout
Beginner Minder dan 15 minuten Frans Voorgerecht 4 personen

Risotto van tapioca

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Stoof de look en de sjalot aan in boter en voeg de tapioca eraan toe. Bereid zoals een risotto en bevochtig om ...
Ingrediënten: kervel, dragon, sjalot, look, bieslook
Beginner Minder dan 15 minuten Italiaans Hoofdgerecht 4 personen

Spaghetti alle Vongole

Jamie Oliver - Jamie's Food Escapes

Breng een pot met water aan de kook. Terwijl je wacht, kun je je schoongemaakte venusschelpen controleren. Als ...
Beginner Minder dan 15 minuten Italiaans Hoofdgerecht 4 personen