Krokante zwezeriken met snijboontjes en kaasaardappelen in de oven
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Wilde eendenborst met appelsiensaus en sesamkroketjes
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Kalfszwezeriken met garnalensaus en linguine
Lamsribbetjes met paneermeel, peterselie en citroen
Ingrediënten: volkoren- of zuurdesembrood, fijngehakte bladpeterselie, citroen (fijngeraspte schil), look, olijfolie
Kalfsburger met ansjovis en Parmezaanse kaas
Ingrediënten: kalfsfilet, hamburgerbroodjes, tomaat, radijzen, olijfolie
Lasagne van kreeft met tijmboter en schaaldierenjus
Kalfsvlees met knolselder en truffelsap
Ingrediënten: kalfsfilet, knolselder, truffelsap, wilde champignons, little gem sla
Valse pappardelle met traag gesmoorde prei en krokante pangrattato van eekhoorntjesbrood
Ingrediënten: zeezout, witte wijn , tijm (gebruik de blaadjes), knoflookteentjes (fijngesneden), eekhoorntjesbrood
Focacciabrood met rozemarijn, rode ui en zeezout
Ingrediënten: bloem, zout, suiker, olijfolie, water
Zeetong Duglèré
Peter Goossens - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: ongepelde garnalen, sjalot, enkele bladen van groene selder, witte wijn, champignonstengels