Geroosterde groenten uit de oven

Pieter Declercq

Schrob de groenten proper. Verwijder het lof en schil ze eventueel. ...
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Belgisch 4 personen

Gehaktbroodje van lam en champignons

Jeroen Meus - Met Meus en Vork

Verwarm de oven voor op 175 ° C. Pel de teentjes knoflook. Maak de chilipeper schoon, verwijder de zaadjes en ...
Ingrediënten: olijfolie, boter, rozemarijntakjes, grof zout, eieren
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Frans Hoofdgerecht 4 personen

Kippenspiesjes met citroen en oregano

Claudia Allemeersch

Snijd de de kipfilet in rechthoekige balkjes van 1 bij 7 cm. Pers de citroenen en meng met de vissaus en het zeezout. ...
Ingrediënten: peper, olijfolie, oreganoblaadjes, knoflook, vissaus
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Italiaans Hoofdgerecht 4 personen

Rabarberconfituur met rozemarijn en sinaasappel

De keuken van de Meester

Snij de rabarber in kleine stukjes. Spoel goed af en laat uitlekken. Doe de rabarber, suiker, fijngehakte rozemarijn ...
Ingrediënten: citroen (sap), sinaasappel (zeste), geleisuiker, fijngehakte rozemarijn, rabarber
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Broodjes 4 personen

Romige champignons

Jamie Oliver - Jamie's Food Escapes

Verwarm de oven voor op de laagste stand en leg het brood erin om het op te warmen. Neem je tijd om de onderkant ...
Ingrediënten: room, zwarte peper, zeezout, rode ui, olijfolie
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Frans Hoofdgerecht 4 personen

Vinaigrette van radijsjes

Claudia Allemeersch

Was de radijsjes, verwijder kroontje en uiteinde en dep ze even droog. ...
Ingrediënten: rodewijnazijn (wittewijnazijn mag ook), laurierblaadjes, kaneelstokje, korianderzaad, komijnpoeder
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Hapje 4 personen

Uienconfituur

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Snijd de uien in 2, leg ze plat en snij in dunne schijven. ...
Ingrediënten: witte uien, echte boter, verse frambozen, tijm, laurier
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Frans Hapje 4 personen

Gegrilde aardappeltjes met een salsa van paprika

Claudia Allemeersch

Aardappelen wassen en gaar koken in kokend, gezouten water. Afgieten en laten afkoelen. ...
Ingrediënten: citroen (sap), olijfolie, tabasco, bieslook, peper
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Gnocchi met ricotta

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Schil 1 kg bintjes en snijdt ze in gelijkmatige stukken. Kook de aardappelen en giet ze af. Zet ze terug op het ...
Ingrediënten: ricotta, aardappelen (bintjes), bloem, peper, zout
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Italiaans Hoofdgerecht 4 personen

Wortelstoemp

Albert Verdeyen - Start to Cook

Snijd de wortelen en de ui in brunoise. Dat zijn kleine blokjes. Zorg dat de ui en de wortel even groot zijn zodat ...
Ingrediënten: gekookte aardappelen, wortelen, kervel, ui, fama
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen