Gebakken kabeljauw met kruidenolie
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: gemengde kruiden (basilicum, bieslook, peterselie en oregano), olijfolie, kabeljauwhaasjes, tomaat, citroen
Lamsburger met tomatentapenade en ovenfrietjes
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: dikke aubergines, grof zout, half-zongedroogde tomaten, pijnboompitten, Parmezaanse kaas
Bloemkool-aardappelpuree met tuinkruiden en garnalen
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Fazant 'op zijn Brabants' met witloof en fijne frietjes
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: tuinkers, witloof, grote fazant, boter, peper
Kalfslapjes met regenboogwortels en pesto van wortelloof en dragon
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: kalfslapjes , klontje boter, 16 krieltjes , 1 kg regenboogwortels - geel oranje paars , garam masala
Citroenkip met zoete aardappelfrietjes, wortelslierten en spinazie
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Eenvoudig en lekker: Kippengyros met paprika en rijst
Ingrediënten: vetstof bv. Alpro soja Light Bakken & Braden, ui, gele paprika, room bv Alpro Soya Cuisine, groene paprika
Lamskoteletten met wortelen en broccolistoemp
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: 8 lamskoteletten , 8 aardappelen, 2 broccoli , 1 sjalot , olijfolie