De ideale restverwerking: groentenquiche
Vegetarische speltwrap met falafel
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Vegetarische wortelburger met tzatziki
Gevulde zoete aardappel met eendenborst, mango en boterraapjes
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: eendenborsten, zeezout, zwarte peper, zoete aardappelen, rozemarijn
Varkenskroon met aardappelsalade en boontjes en sabayon
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: aardappelen (gestoomd en geschild), ei (hardgekookt), zoetzure augurken, ui, bieslook
Appelpompoentaartje en club sandwich met avocado, kaas, rode biet en venkel
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Stoofpot van kokkels met spek en boerenkool
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Gebakken kabeljauw met warmoes en aardappeltjes
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: kabeljauwhaasjes met vel (ongeveer 180g/pp), boter, peper, zout, olijfolie
Vegetarische macaroni met bloemkool en prei
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: korte macaroni, ui, knoflook, boter, bloemkool