Gebakken kabeljauw met kruidenolie

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Snijd de courgette in dikke plakken en grill ze in de boter. ...
Ingrediënten: gemengde kruiden (basilicum, bieslook, peterselie en oregano), olijfolie, kabeljauwhaasjes, tomaat, citroen
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Lamsburger met tomatentapenade en ovenfrietjes

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak het recept aan de hand van de video. ...
Ingrediënten: dikke aubergines, grof zout, half-zongedroogde tomaten, pijnboompitten, Parmezaanse kaas
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Bloemkool-aardappelpuree met tuinkruiden en garnalen

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak het gerecht aan de hand van de video. ...
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Belgisch 4 personen

Fazant 'op zijn Brabants' met witloof en fijne frietjes

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Neem een grote wijde pan waar een deksel op kan. Bak de fazant langs alle kanten mooi bruin in boter. Zie erop ...
Ingrediënten: tuinkers, witloof, grote fazant, boter, peper
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Kalfslapjes met regenboogwortels en pesto van wortelloof en dragon

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak het gerecht aan de hand van de video.  ...
Ingrediënten: kalfslapjes , klontje boter, 16 krieltjes , 1 kg regenboogwortels - geel oranje paars , garam masala
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Citroenkip met zoete aardappelfrietjes, wortelslierten en spinazie

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak het recept aan de hand van de video.  ...
Ingrediënten: 1/2 citroen, olijfolie, honing, versgemalen peper , zeezout
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Spruitjestaart met feta en rozemarijn

Verwarm de oven voor op 180 graden. ...
Ingrediënten: spruiten, speltbloem, (rozemarijn)olijfolie, koud water, feta
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Belgisch 8 personen

Wortelpuree, gebakken shiitakes en varkenshaasje met mosterd en tijm

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Het recept ontdek je aan de hand van de stap-voor-stap-video.  ...
Ingrediënten: wortelen, sjalotje, look, olijfolie, zwarte peper
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Belgisch 4 personen

Eenvoudig en lekker: Kippengyros met paprika en rijst

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Neem een braadpan en doe er een beetje Alpro Soya Light Bakken en Braden in. Bak de kippengyros langs beide kanten ...
Ingrediënten: vetstof bv. Alpro soja Light Bakken & Braden, ui, gele paprika, room bv Alpro Soya Cuisine, groene paprika
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Lamskoteletten met wortelen en broccolistoemp

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak het gerecht aan de hand van de video.  ...
Ingrediënten: 8 lamskoteletten , 8 aardappelen, 2 broccoli , 1 sjalot , olijfolie
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen