Lunchtip van Sandra: boterhammen met zelfgemaakte tonijnsalade en rijst met kip
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: ei, tonijn op olijfolie, wortel, tomaat, maïs
Scones
Ingrediënten: boter, zelfrijzende bloem, bicarbonaat, melk, eierdooier
Verloren brood met tricolore fruitsalade van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - De zomer van Sandra
Geroosterde groenten uit de oven
Gekruide appelsamosa's
Ingrediënten: appels, citroensap, zoetstof in poedervorm, vanillesuiker, groene anijspoeder
Glutenvrije granola met zelfgedroogd fruit
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Croissant
Ingrediënten: zelfrijzende bloem, suiker, zout, boter, melk of water
Glutenvrije en tarwevrij witbrood
Ingrediënten: maïszetmeel, suiker, zout, glutenvrije en tarwevrij bloem (No risk), droge gist
Amaranth chiapap met ontbijtyoghurt en gebakken mango
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: yoghurt, kefir, oranjebloesem, rauwe honing, kardemompoeder
Gemarineerde en gegrilde lamskoteletjes
Jeroen Meus - Met Meus en Vork