Cheeseburger deluxe met kip gebakken sla en truffel
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
De ideale restverwerking: groentenquiche
Tomatensalade 'Tel Aviv style' met burrata
Gegrilde steak met avocadosalsa en polentacrème
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: steaks (ongeveer 180 gram per persoon), arachideolie , peper, zout, polenta (instant)
Tortilla’s met merguez, avocado, zure room en cheddar
Ingrediënten: tortilla's, zure room, lente-uitjes, peper , zout
Zeebaars met gebraiseerde venkel en zeekraal
Petra Vandewouer - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: zeebaarsfilets op vel, Flandria venkelknollen, PH viskruiden, zeekraal, Alpro soya Bakken en Braden
Sesam zalm met avocado en komkommerslingers
Ingrediënten: zalmfilet van 150gr, wit en zwart sesamzaad, rijpe avocado’s, komkommer, roze pompelmoes