Tongfilet in een romig sausje met kappertjes
Gegratineerde pasta met ham en kaas
Ingrediënten: pasta, plantaardige vetstof bv. Alpro Bakken en Braden, gekookte ham, plantaardige room bv. Alpro Soya Cuisine, eieren
De ideale restverwerking: groentenquiche
Vegetarische speltwrap met falafel
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Vegetarische wortelburger met tzatziki
Slaatje met geroosterde peren
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Appelpompoentaartje en club sandwich met avocado, kaas, rode biet en venkel
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Vegetarische macaroni met bloemkool en prei
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: korte macaroni, ui, knoflook, boter, bloemkool
Spiegeleitje met frietjes en witloofsalade
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: frietaardappelen, frituurolie of ossenvet, eieren , peper, zout