Gebakken cantharellen met bladpeterselie

...
Ingrediënten: cantharellen, look, sjalotten, olijfolie, peper
Beginner Minder dan 15 minuten Frans Hoofdgerecht 4 personen

Veggie sushi met avocado en watermeloen en aardbeien-rodebietenslush

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

Voor de rodebietenslush: masseer de limoen. Halveer en pers uit. Meng selderijzout met chili. ...
Ingrediënten: ijsblokjes, aardbeien (bevroren), rodebietensap (vers), limoen (sap), agavesiroop of honing (eventueel voor de kinderen)
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Aziatisch 4 personen

Uienconfituur

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Snijd de uien in 2, leg ze plat en snij in dunne schijven. ...
Ingrediënten: witte uien, echte boter, verse frambozen, tijm, laurier
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Frans Hapje 4 personen

Brunoise van zoete aardappel met frisse dipsaus

Sylvie Steelandt

Verhit de oven tot 180°C. ...
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Aziatisch Hapje 4 personen

Aperitiefhapjes met bubbels

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Begin met de soesjes. Breng water, melk en boter aan de kook. Kruid met peper en zout. Voeg in 1 keer de bloem ...
Ingrediënten: schuimwijn, granaatappel, coulis (rode vruchten), pompelmoes, parmezaanse kaas
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Aziatisch Hapje 4 personen

Artisjok bereiden

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Zet een kookpot met het water op het vuur en kruid goed met peper en zout. Voeg de PH-groentebouillon toe en het ...
Ingrediënten: peper, zout, artisjok, bloem, citroen
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Frans 4 personen

Witte bonensla

Hak de spinazie en de look fijn, de look mag in de pan. Snijd de tomaten in blokjes zonder pitten en bak ze goed ...
Ingrediënten: tomaten, spinazieblaadjes, olijfolie, water, balsamicoazijn
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Frans Salade 4 personen

Olijfwafeltjes

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Cutter de boter met de olijven, kappertjes, peterselie en look. ...
Gevorderde Tussen 15 en 30 minuten Frans Hapje 4 personen

Rory's hartige pannenkoekjes

Sophie Dahl

Maak om te beginnen de vulling. Laat de spinazie met een klein beetje olijfolie in een koekenpan slinken, laat ...
Beginner Minder dan 15 minuten Frans Hoofdgerecht 2 personen

Gestoomde asperges met Maltaise saus

Wout Bru - De Perfecte Keuken

Stoom de dikke groene asperges op 90°C gedurende 2 minuten. ...
Ingrediënten: dikke, groene asperges, appelsien, het sap en de zeste, eidooiers, peper en zout, kervel
Gevorderde Tussen 15 en 30 minuten Frans Hoofdgerecht 4 personen