Freakshake: Pink Delight
Ingrediënten: aardbeienijs, aardbeienmelk bv. Fristi, aardbeiencoulis, slagroom, roze donut
Ricotta met chocolade en rode vruchten
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Sabayon met sinaasappel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: 2 sinaasappels, perssinaasappel, geroosterde amandelen , eieren op kamertemperatuur, honing
Cake van zoete aardappel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: zoete aardappel, chiazaad, rijstdrink, cashewnoten, volkoren spelt
Gestoofde peren met pure chocoladesaus
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: 4 Conference peren , 1 fles witte wijn , limoensap , 3 el honing , 160 g pure chocolade
Chocolademoelleux uit de stoomoven
Kaastaart met speculaas en ananas
Ingrediënten: eieren, kristalsuiker, vanillesuiker, magere platte kaas, volle room
Spinazie-, banaan- en havermoutmuffins en soja kruidenlatté
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Mangosorbet, tartaar van aardbei en koude sabayon
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Gevulde appel met blauwe kaas, hazelnoottuile en chips van Ganda Ham
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van