Gratin van kabeljauw en groenten met verse kruiden
Slaatje met geroosterde peren
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Tournedos van rundvlees en broccoli
Ingrediënten: rundsvlees, broccoli, olijfolie, peper en zout, nootmuskaat
Garnalen met truffel en knolselderspaghetti
Ingrediënten: grijze garnalen, knolselder, truffelolie, limoen, truffelschilfers
Kabeljauw met dikke erwtensoep en groene curry
Ingrediënten: kabeljauwfilets, verse jonge erwten (of diepvrieserwtjes), look, groene currypasta, peterselie
Parelhoen met oesterzwammen en peterseliedressing
Jeroen Meus - Met Meus en Vork
Ingrediënten: look, lente-uien, dressing van Becel, gehakte peterselie, tijm
Kruidige kippenwraps met geroosterde ui en rode paprikaspread
Ingrediënten: zonnebloemolie, ui, paprika, chilipeper, kipfilet
Zeebaars in bakpapier met groenten en ansjovis
Ingrediënten: zeebaarsfilets, ansjovisfilets, kappertjes, knoflook, kerstomaatjes