zalm
De Feestkeuken van Sofie: volledige aflevering van 20 december 2018
Sofie Dumont - De Feestkeuken van Sofie
Ingrediënten:
Gravad Lax- gemarineerde zalm
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: grof zout, peperkorrels, korianderkorrels, suiker, gerookte zalm
gerookte zalm
Gemarineerde zalm met rode kool
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: rauwe zalm, limoenen, acaciahoning, appel, sesamolie
Gravad lax
Ingrediënten: witte wijnazijn, mosterd, suiker, korianderbolletje, honing
Zalm met zurkel en een spiegeleitje
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: zalm, zurkel, water, witte wijn, room
Volkorenpasta met zalm en broccoli
Ingrediënten: zalmfilet, ongekookte volkoren pasta, broccoli, magere kaas, zachte of vloeibare vetstof
Taco's met zalm en mangosalsa
Ingrediënten: zalm in eigen nat (uit blik), citroen, rode chilipeper, peper, tacoschelpen
Sesam zalm met avocado en komkommerslingers
Ingrediënten: zalmfilet van 150gr, wit en zwart sesamzaad, rijpe avocado’s, komkommer, roze pompelmoes