Finale Mijn Pop-Uprestaurant!- Kip Tandoori met zelfgemaakt naan brood en gestoofde paprika
Ingrediënten: gist, bloem, warm water, yoghurt, suiker
Ovengebakken aubergines met oosterse flatbread
Mijn Pop-uprestaurant 2016: guacamole met nacho's van Willem en Miette
Lichte gazpacho
Gevulde zoete aardappel met pittige kalfsreepjes van Filly's
Ingrediënten: zoete aardappelen, peper, zout, vetstof bv. Solo, kalfstournedos
Linzencurry
Ingrediënten: rode linzen (60 gr ongekookt), kardemompoeder, kerriepoeder, rode ui, rode peper
Baba met rum
Mijn favoriete paella
Jamie Oliver - Jamie's Food Escapes
Mijn Moorse varkenskoteletten
Jamie Oliver - Jamie's Food Escapes
Ingrediënten: van 540 gr witte bonen, handjevol rozijnen, , dikke varkenskoteletten (ongeveer 350 gr elk), verse oregano of marjolein, zeezout