Pastinaaksoep met walnoten, pecannoten en appel
Schorseneer met wilde paddenstoelen, room en parmezaanschilfers
Pascale Naessens - Mijn Pure Keuken
Ingrediënten: schorseneren, wilde paddenstoelen - cantharellen, hoorn des overvloeds en pied de mouton (gele stekelzwam)., room, parmezaanschilfers, citroen (sap)
Maïssoep met lente-uitjes en gepofte maïs
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: water, maïs op sap, rauwe maïs, lente-uitjes, aardappel
Foodpairing met tomaatjes
Koud raketslasoepje met gefrituurde tofu
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: fijngehakte basilicum, maïszetmeel, tofublokjes, tomaat, raketsla
Paprikasoep met kruidenkaasbroodjes
Ingrediënten: aardappel, wit van prei, sjalot, groentenbouillon, water
Kaviaar van aubergines
Petra Vandewouer - De Perfecte Keuken
Broccolisoep met blauwe kaas
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Wit van prei met een Franse saus
Wout Bru - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: rode paprika's, olijfolie, peper en zout, verse of gedroogde tijm, kristalsuiker