Toast met geprakte erwt en burrata en toast met paprika en ansjovis
Loïc Van Impe - Loïc: Zot van Koken
Ingrediënten: rode puntpaprika's, edamame bonen, hazelnootolie, diepvrieserwten, sjalot
Brunchsalade met mangochutney en sesambrood
Loïc Van Impe - Loïc: Zot van Koken
Rodekool met appel, rozijnen en pijnboompitten
Ingrediënten: rozijnen, rodekool (ca. 1 kg), olijfolie, goudrenetten (geschild, zonder klokhuis en in stukjes van ruim 1cm), knoflook (geschild en fijngewreven of -gehakt)
Aardappeltortilla met lauwe salade
Loïc Van Impe - Loïc: Zot van Koken
Pompoenquiche met cantharellen
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Tomaat-garnaal met frietjes
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken