Koude soep van avocado en spinazie
Aardbeiensmoothie met yoghurt
Ingrediënten: melk, aardbeien, Griekse yoghurt, suiker,
Tabouleh van bloemkool met kikkererwten en granaatappel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Boterham met Tartare d’Anvers
Ingrediënten: versgemalen biefstuk, Parmezaanse kaas, rucola, witte selder, bruin brood (60g per snede)
Boterham met zure haring, rode biet en appel
Asperges in een licht roomsausje
Ingrediënten: ui, enkele zongedroogde tomaten, rucola, groene asperges, plantaardige vetstof bv. Alpro Bakken en Braden
Toast champignon
Kleurrijke tomatensalade met crème van rode biet
Ingrediënten: rode bieten, suiker, azijn, witte wijn, peper en zout
Veggie sushi met avocado en watermeloen en aardbeien-rodebietenslush
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: ijsblokjes, aardbeien (bevroren), rodebietensap (vers), limoen (sap), agavesiroop of honing (eventueel voor de kinderen)