Gerookte paling met rode biet en zure room
Ingrediënten: Cabernet Sauvignon-azijn, sjalot, peper, zout, zure room
Gemarineerde tomaat, paddenstoel, crumble van zwarte olijf en granité van Granny Smith
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: tomaten, zwarte olijven, sinaasappel, granaatappel, enoki paddestoelen
Filodeeghapje met Rodenbachkaas
Ingrediënten: Rodenbachkaas, geraspt, filodeeg, chorizo in kleine stukjes, eierdooiers, peper, zout en muskaatnoot
Kaaskroketjes met Brugge oud
Ingrediënten: Brugge boter, Brugge oud, geraspt, bloem, bloem, paneermeel
Kreeft met schorseneren en kaviaar
Ingrediënten: kreeften (900gr), water, zeezout, suiker, steranijs
Kort gebakken tonijn met compote van tomaat en aardappelpesto
Ingrediënten: suiker, tomaten, aardappelen, peper en zout, olijfolie
Ossenstaart met gepocheerd eitje en truffel
St-Jakobsvruchten met schorseneer, pastinaakpuree en een sausje van avocado
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Cannelloni van zeebaars en komkommer
Johan Engelen - De Beste Hobbykok van Vlaanderen