Sint-Jacobsvruchten met appelsausje
Albert Verdeyen - Start to Cook
Ingrediënten: droge witte wijn, room (35-40%), visbouillon, compote van Granny Smith appels, Sint-Jacobsvruchten
Lentesla met tuinbonen, radijsjes en citrusdressing
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: tuinbonen, groene asperges, peper, zout, courgette
Gazpacho van Bram Bonamie
Bram Bonamie - De Beste Hobbykok van Vlaanderen
Ingrediënten: amandelen, komkommer, geschilde, ontpitte vleestomaten, sjalot, groene, ontpitte paprika
Salade met gegrilde nectarine, mozzarella en rucola
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Soep met erwtjes en ham
Ingrediënten: ui, knoflook, olijfolie, gekookte ham, in reepjes, vetarme kippenbouillon
Salade van gegrilde geitenkaas met verse vijgen
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Pompoensoep met tofoe