Zeeuwse oesters met frisse komkommer en zuurdesem
Gebakken sint-jakobsvruchten met een sausje van balsamicoazijn en truffel
Ingrediënten: truffeljus, boter, truffelolie, rucolasla, gekonfijte tomaten
Sint-Jacobsvruchten met appelsausje
Albert Verdeyen - Start to Cook
Ingrediënten: droge witte wijn, room (35-40%), visbouillon, compote van Granny Smith appels, Sint-Jacobsvruchten
Gazpacho van Bram Bonamie
Bram Bonamie - De Beste Hobbykok van Vlaanderen
Ingrediënten: amandelen, komkommer, geschilde, ontpitte vleestomaten, sjalot, groene, ontpitte paprika
Soep met erwtjes en ham
Ingrediënten: ui, knoflook, olijfolie, gekookte ham, in reepjes, vetarme kippenbouillon
Pompoensoep met tofoe
Mosselen met room en pastis
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van