Eendenborstfilet met butternutsalade en geroosterde groenten van Sandra Bekkari
Ingrediënten: aalbessenconfituur, rode wijn, mosterd, laurier, tijm
Dipsaus: guacamole
Kalkoenfajitas met paprika en ananassalsa
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Wok met veel groenten en noedels van zoete aardappel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: zoete aardappelen, rijstazijn, sojasaus, sesamolie, sriracha
Taco's met zalm en mangosalsa
Ingrediënten: zalm in eigen nat (uit blik), citroen, rode chilipeper, peper, tacoschelpen
Traaggegaarde lamsbout uit de oven
Zeebaars op Japanse wijze met Udon Noedels en boontjes
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ovenschotel met rode quinoa, ei en spinazie
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: rode quinoa, sjalot, peper, zout, tijm