Scampi-en-dadeltinteling

Sonja Kimpen

Bak de scampi beetgaar in de olie en kruid met kurkuma- en kerriepoeder. ...
Ingrediënten: 20-24 gepelde middelgrote scampi, olijfolie of walnootolie, een snuifje kurkumapoeder, een snuifje kerriepoeder, een halve ananas
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Aziatisch Salade 4 personen

Kurkumakip

Sonja Kimpen

Bereid de bulgur. ...
Ingrediënten: fijne sperziebonen, kipfilets, olijfolie, wortelen, kurkuma
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Hoofdgerecht 4 personen

Lavas-kipwraps

Sonja Kimpen

Bak de kipfilets en snij ze samen met de lavas in dunne reepjes. Meng alle ingrediënten door elkaar. ...
Ingrediënten: sesamzaadjes, lavas of peterselie, kipfilets, wraps, oestersaus
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Hoofdgerecht 4 personen

Salade van veldsla, kip, knolselder en aardpeer met kappertjesvinaigrette

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

Je kan dit maken met gegaarde kippenbillen. Heb je dit niet? Gaar dan de kippenbillen in een lekkere bouillon. ...
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch 4 personen

Paprikasoep

Let's Get Fit!

Pel de uien en snijd in 4. ...
Ingrediënten: uien, rode paprika's, groene paprika, knoflook, vetarme kippenbouillon
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten 2 personen

Wok met veel groenten en noedels van zoete aardappel

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Wok zelf aan de hand van het videorecept. ...
Ingrediënten: zoete aardappelen, rijstazijn, sojasaus, sesamolie, sriracha
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Japans 4 personen

Gegrilde kalfsziel met bloemkool, selder en granaatappel

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Breek de bloemkool in stukken. Snij in roosjes. Stoom al dente. ...
Ingrediënten: kalfsziel (onglet), bloemkool, granaatappel, groene selder, komijnzaad
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Salade met kip en een avocadodressing

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Kruid de kipfilets. Klop ze plat tussen folie. ...
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Salade 4 personen

Gestoomde zalmforel met gevulde paddenstoelen en gekonfijte tomaatjes

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Verwarm de oven voor op 180°C. ...
Ingrediënten: zalmforellen, portobello champignons, gele kerstomaatjes, zwarte peper van de molen, biologische citroen
Beginner Tussen 30 en 60 minuten 4 personen

Loempia met pompoen, kalkoenfilet en koolrabi

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Verwarm de oven voor op 200 graden. ...
Ingrediënten: loempiavellen, sojascheuten, kalkoenfilet, pijpajuinen, engelenhaar
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Aziatisch Hoofdgerecht 4 personen