Ricotta met chocolade en rode vruchten
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Mangosorbet, tartaar van aardbei en koude sabayon
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Semifreddo van frambozen, pistaches en rozenwater
Ingrediënten: verse frambozen, rozenwater, opgeklopte room, honing, eidooiers
Verse vijgen met Cantuccini en een sabayon van Vin Santo
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: eidooiers, suiker, bosbessen, frambozen, suiker
Indiaas rijstdessert of 'kheer'
Ingrediënten: kokosmelk, volle melk, suiker, basmatirijst, rozijnen
Panna cotta van witte chocolade
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Tiramisu cupcakes
Eric Lanlard - Baking Mad - Gek op bakken
Ingrediënten: ongezouten boter, eieren, lichtbruine suiker, gewone bloem, instantkoffie opgelost in 2 th lepels kokend water
Granité van koffie met sinaasappel
Ingrediënten: espresso koffie, basterd suiker, sinaasappel (schil), steranijs, vanillestok