Tabouleh van bloemkool met kikkererwten en granaatappel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Gazpacho van Bram Bonamie
Bram Bonamie - De Beste Hobbykok van Vlaanderen
Ingrediënten: amandelen, komkommer, geschilde, ontpitte vleestomaten, sjalot, groene, ontpitte paprika
Tomatensalade 'Tel Aviv style' met burrata
Romig soepje van avocado & komkommer
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Bonensalade met kruidige dukkah-dip en platbrood
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: melk, Griekse yoghurt, munt, koriander, zwarte peper
Salade van haring met rode biet, appeltjes en dille
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Frisse sangria met witte wijn en citroen
Ingrediënten: Spaanse witte wijn, sinaasappels, citroenen, poedersuiker, Sprite