Gezonde croque van zoete aardappel

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak deze croque aan de hand van de video. ...
Ingrediënten: zoete aardappel, olijfolie, madrascurry, tomaten, komkommer
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Belgisch 4 personen

Pompoensoep met tofoe

Snijd de pompoen en selderij in kleine blokjes. Pel en snipper de uien. Snijd de tofoe in kleine schijfjes. ...
Ingrediënten: pompoenvlees, selderijstengel, uien, tofoe, quinoa
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Soep 4 personen

Parelhoen met kleine groenten

Verwarm de oven voor op 210 °C. ...
Ingrediënten: sperzieboontjes, sjalotjes, appel, wortelen, parelhoenboutjes (150gr/stuk)
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Witloof in de oven

Snij de stronkjes witloof in twee en verwijder het hart. Sprenkel een scheutje citroensap over het witloof. ...
Ingrediënten: witloof, citroensap, suiker, plantaardige room bv. Alpro Soya Cuisine, plantaardige vetstof bv Alpro Bakken en Braden
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Gekruide appelsamosa's

Schil de appels en rasp grof. ...
Ingrediënten: appels, citroensap, zoetstof in poedervorm, vanillesuiker, groene anijspoeder
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Hapje 4 personen

Volkoren pasta met zalm, citroengras, koriander en pancetta

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Voor de saus: Pel en snij de ui fijn. Pel de look en pers fijn. ...
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Aziatisch Hoofdgerecht 4 personen

Carpaccio van zalm met rode biet, sojascheuten en wasabi-vinaigrette

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Snij het grijze vettige gedeelte van de zalm. Tip: scherp mes. Snij in flinterdunne plakjes. Leg op een bord. ...
Ingrediënten: aardbei, rabarber, spuitwater, honing of agavesiroop, zalmhaasje (wilde zalm, zonder vel of graten)
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Aziatisch 4 personen

Salade met witloof, geitenkaas en spek

Jeroen Meus - Met Meus en Vork

Halveer de gespoelde witloofstronken en snij het harde deel eruit. Snij de witloofhelften in de lengterichting ...
Ingrediënten: witloof, waterkers, geitenkaas, breydelspek, honing
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Voorgerecht 4 personen

Lam “Bo Bun”: noedelsalade met pinda, lam en groenten

Bereid de marinade: verwijder de twee buitenste bladeren van het citroengras en hak het binnenste zeer fijn, pers ...
Ingrediënten: lamsbout in lapjes (Europees lam), wortelen, komkommer, sojascheuten, Romeinse sla
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Aziatisch 4 personen

Bami Goreng van Sofie Dumont

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

Snij de look en ui fijn. ...
Ingrediënten: Chinese eiernoedels, varkenslapjes (150/pp), arachideolie, eieren, look
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Aziatisch 4 personen