Zeeuwse kokkels met Thaise salade en crunch van pinda
Soesjes met zalmmousse
Sofie Dumont - De Feestkeuken van Sofie
Tortillamuffins met crumble van spek
Ingrediënten: eieren, peper, zout, feta, erwten
Nestjes van sla en pittig lamsvlees
Ingrediënten: lamsgehakt (Europees lam), kropsla, lente-uitjes, chilipeper, limoensap
Gazpacho van Bram Bonamie
Bram Bonamie - De Beste Hobbykok van Vlaanderen
Ingrediënten: amandelen, komkommer, geschilde, ontpitte vleestomaten, sjalot, groene, ontpitte paprika
Carpaccio van zalm met rode biet, sojascheuten en wasabi-vinaigrette
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: aardbei, rabarber, spuitwater, honing of agavesiroop, zalmhaasje (wilde zalm, zonder vel of graten)
Thaise salade met curry en langoustines uit la Mamma
Ingrediënten: appel, ajuin, citroengras, gele currypasta, kippenfond