Tabouleh van bloemkool met kikkererwten en granaatappel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Falafelburgers met tzatziki
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: 1/2 komkommer, 250 g Griekse yoghurt, 1 teentje knoflook, peper , zout
Hummus van rode biet van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: een handvol kikkererwten , gekookte rode bietjes, 2 el tahini , 2 el Griekse yoghurt , 2 el limoensap
Tomatensalade 'Tel Aviv style' met burrata
Platbrood met za’atar en gevulde butternut met feta en granaatappel
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Libanese tabouleh met plattekaas en zoete amandelkoekjes
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Risotto met burrata en Mediterraanse smaken
Ingrediënten: Carnaroli del Pavese Gran Riserva risottorijst, verse melk, opgewarmd, burratakaas, ricotta, gedroogde olijven, fijngehakt
Sandra's Slimme Start: Maaltijdsoep
Sandra Bekkari - Sandra's Slimme Start
Pita's met zelfgemaakte notenburgers
Ingrediënten: walnoten, linzen (gewone groene, gekookt of uit blik), chilipeper (fijngehakt), ui, tahin
Gepekelde citroen
Jamie Oliver - Jamie's 30 minute Meals
Ingrediënten: gedroogde chilipeper, citroen, mosterdzaadjes, afgestreken th lepel koenjit, rode chilipeper