Ricotta met chocolade en rode vruchten
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Appeltaart met ricottavulling
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Crostata met appelsien en confituur
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: boter (koud), bloemsuiker, bloem (00), eidooiers, zout
Citroen met granité van limoncello en pistachecremeux uit La Mamma
Ingrediënten: suikerwater (helft suiker, helft water), limoncello, citroenen, eidooiers, room
Soepje van witte chocolade en prosecco peertjes van An Steyvers
De Feestkeuken van Sofie: Duo's van panna cotta met mango en vanille
Sofie Dumont - De Feestkeuken van Sofie
Ingrediënten: rijpe mango, limoenen, slagroom (40% vetgehalte), kokosroom, kristalsuiker
Semifreddo van frambozen, pistaches en rozenwater
Ingrediënten: verse frambozen, rozenwater, opgeklopte room, honing, eidooiers