Raclette met kruidenboter en venkel-peersalade

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

...
Ingrediënten: aardappelen, verschillende raclettekazen naar keuze, boter (op kamertemperatuur), look, bieslook
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Frans Hoofdgerecht 4 personen

Salade van eendenmaagjes, spekjes en frambozenazijn

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Stoom of kook de krieltjes gaar. ...
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Frans Salade 4 personen

Zuiders kalkoenstoofpotje met zilvervliesrijst

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak het stoofpotje aan de hand van de video. ...
Ingrediënten: zilvervliesrijst (500g), groentebouillon , rode uien, olijfolie, wortelen
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Marokkaans Hoofdgerecht 4 personen

Scampi Diabolique van Sandra Bekkari

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de pittige Scampi Diabolique aan de hand van de receptenvideo. ...
Ingrediënten: rode paprika's, tomaten, teentjes knoflook, rode ui, olijfolie
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Frans Hoofdgerecht 4 personen

Kippenschnitzel met stoemp van gebakken wortel en raap

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

Voor de stoemp: schil de aardappelen, snij in stukjes. Stoom ze gaar (15 à 20 minuten vanaf het moment dat het ...
Ingrediënten: aardappelen (loskokend), muskaatnoot, peper, zout, boter
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Duits 4 personen

Kipfilet met champignons uit de stoomoven

Kruid de kipfilets met kipkruiden en peper, wikkel ze strak in hittebestendige plasticfolie. Leg ze in een geperforeerde ...
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Frans 4 personen

Lamsstoofvlees met couscous en gedroogde vruchten en noten

Claudia Allemeersch

Snij het vlees in stukjes. ...
Ingrediënten: lamsvlees (bijv. van de schouder of filet), kaneel, of een kaneelstokje, gemberpoeder, saffraandraadjes, peper en zout
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Marokkaans Hoofdgerecht 4 personen

Krokante zwezeriken met snijboontjes en kaasaardappelen in de oven

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Leg de zwezeriken in een pot. Steek de kruidnagels in de ajuin. Vul de pot verder met de geschilde en grof gesneden ...
Ingrediënten: kalfszwezeriken, wortelen, ui, selder, tijm
Gevorderde Tussen 60 en 90 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Pittige tajine met kalkoen en frisse yoghurt-muntdressing

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Bereid de tajine aan de hand van de video. ...
Ingrediënten: kalkoenfilet, olijfolie, ras-el-hanout, munt, peper
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Marokkaans 4 personen

Geroosterde spruitjes met peer, hummus en een peer-salie drankje

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Maak het peer-en saliedrankje: Schil de peren, verwijder het klokhuis en snijd ze in blokjes.  ...
Ingrediënten: peren , suiker, water, salie , spruiten
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Marokkaans Hoofdgerecht 4 personen