Libanese tabouleh met plattekaas en zoete amandelkoekjes
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Geklopte ricotta en vijgen op toast met gekaramelliseerde chilibacon
Barbarie-eend
Ingrediënten: suiker, bruine fond, balsamico azijn, sinaasappel met schil (in fijne schijfjes gesneden), zout
Restverwerking: Quiche Lorraine
Albert Verdeyen - Start to Cook
Ingrediënten: bladerdeeg, prei, gezouten spekblokjes, eieren, eierdooiers
Naan met granaatappelraita
Taartje met tomaat
Ingrediënten: tomaten, kant-en-klaar bladerdeeg of kruimeldeeg, tapenade, emmentaler of comtékaas, maanzaadjes
Citroenrijst
Ingrediënten: rijst, zonnebloemolie, zwart mosterdzaad, asafoetida, chana dhal (gele spliterwten)
Kastanjekroketjes
Ingrediënten: ui, gesnipperd, voorgekookte kastanjes, vacuüm verpakt, aardappelen, peper en zout, water