Dip van wortel en appel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Kaas en bier, hoera! Drie zalig lekkere pintxos of hapjes
Ingrediënten: stokbroodje, Bleue d'Auvergne, boter (ongezouten), seranoham, peren (opgelegd)
Zadencrackers met ras el hanout en hummus van kikkererwten
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: chiazaad, lijnzaad, sesamzaad, zonnebloempitten, amandelschilfers
De Feestkeuken van Sofie: Miniburgers met gerookte eend en rodebietenchutney met frambozen
Sofie Dumont - De Feestkeuken van Sofie
Ingrediënten: gerookte eendenborst in sneetjes, tuinkers, miniburgerbroodjes natuur, roquefort, fijne augurken
Gyozas met ponzu saus en chili olie
Loïc Van Impe - Loïc: Zot van Koken
Sushiverrine met avocado, zalm en wasabi
Krokante pasteitjes met spinazie, feta en tuinkruiden
Fatima Marzouki - Junior MasterChef
Ingrediënten: gehakte en lichtgebakken spinazie, fetakaas, platte peterselie, droge munt, oregano
Croque-Monsieur met ganzenlever, truffel en kaas
Piet Huysentruyt - Piet speelt met vuur
Brickpakketjes met kefta
Petra Vandewouer - De Perfecte Keuken