Entrecote met tomatenboter
Ingrediënten: boter, ketchup, gedroogde kruiden (tijm, oregano en vooral dragon), worcesterhiresaus, Piment d'Esplette
Gemarineerde tomaat, paddenstoel, crumble van zwarte olijf en granité van Granny Smith
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: tomaten, zwarte olijven, sinaasappel, granaatappel, enoki paddestoelen
Reebokmedaillons met kruidenboter
Ingrediënten: water, wildglace, peterselie, bieslook, Worcestershiresaus
Macarons gevuld met verse geitenkaas uit Ozo en een kern van framboos, afgewerkt met framboos en limoen
Ingrediënten: roze macaronschelpen, verse geitenkaas, Jamaïcaanse peper, room, verse koriander
Krokante zwezeriken met snijboontjes en kaasaardappelen in de oven
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Rijstpap met confituur van rode vruchten en violet meringue
Ingrediënten: melk, dessertrijst, suiker, vanillestok, melk
Wilde eendenborst met appelsiensaus en sesamkroketjes
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Chowder met venusschelpen en palourdes
Ingrediënten: venusschelpen, palourdes, pancetta in blokjes, uien, knoflook