Kiriosity, frisse aperitief met witte wijn en framboos

Haal het lycheevruchtvlees uit blik. ...
Ingrediënten: lychee, frambozen (vers of diepvries), rozenwater, sushiazijn, witte wijn (jonge, niet eikgelagerde)
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Aziatisch 4 personen

Lenterolletjes met groentjes en kip

Mitch Coldenhoff - De Perfecte Keuken

Kook de noedels gaar en besprenkel ze met koud water. ...
Ingrediënten: rijstpapier, glasnoedels (vermicelli), ketjap manis, wortel, komkommer
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Aziatisch Hapje 4 personen

Gestoofde peren met pure chocoladesaus

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de peertjes aan de hand van de video.  ...
Ingrediënten: 4 Conference peren , 1 fles witte wijn , limoensap , 3 el honing , 160 g pure chocolade
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Frans Dessert 4 personen

Lenterolletjes met kip, mango en zoetzure dip van Sandra Bekkari

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

De lenterolletjes maak je aan de hand van de video. ...
Ingrediënten: kipfilet, verse gember, arachideolie, peper, zout
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Aziatisch 4 personen

Exotische rijstpap met mango, passievrucht en ananas van Sergio Herman

Sergio Herman - La Mamma

Voor de karamel: doe suiker en water in een kookpotje. Breng aan de kook op een matig vuurtje en laat sudderen ...
Ingrediënten: water, suiker, room, boter, fleur de sel
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Aziatisch 4 personen

Kokosbeignets met mangocoulis en zure room

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

Voor de beignets: meng de droge ingrediënten (speltbloem, bakpoeder, zout, kokosschilfers en kokosrasp). ...
Ingrediënten: ei, honing, ricotta, kokosmelk, speltbloem
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Aziatisch 4 personen

Chinese dumplings en cocktail 'saketini'

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Verwijder de buitenste bladeren en het worteltje van de lente-ui. Snij overlang in twee en daarna zeer fijn. ...
Ingrediënten: varkensgehakt, Chinese kool, lente-ui, korainder (vers), sojasaus
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Aziatisch Hapje 4 personen

Chocolade moelleux met passievrucht, lychee en kiwi

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Smelt de chocolade met boter en de suiker.  ...
Ingrediënten: boter, rietsuiker, donkere chocolade, eieren, passievruchten
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Dessert 4 personen

Lenterolletjes met scampi en shiitake van Sandra Bekkari

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak deze lekkere hapjes aan de hand van de video. ...
Ingrediënten: wortel, scampi, Chinese kool, shiitake, lente-uitjes
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Aziatisch 4 personen

De Feestkeuken van Sofie: Miniburgers met gerookte eend en rodebietenchutney met frambozen

Sofie Dumont - De Feestkeuken van Sofie

Begin met de chutney: fruit de fijngehakte ui in een kleine stoofpan met de olie. Voeg de honing toe en laat karamelliseren. ...
Ingrediënten: gerookte eendenborst in sneetjes, tuinkers, miniburgerbroodjes natuur, roquefort, fijne augurken
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Frans 6 personen