Dip van wortel en appel

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de dip aan de hand van de video.  ...
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Indisch Hapje 4 personen

On-the-go sandwich met pittige Koreaanse kalkoen

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

Voor de komkommer: Was de komkommer. Snij in schijfjes. Plet het mosterdzaad in een vijzel. ...
Ingrediënten: zuurdesembrood, komkommer, wittewijnazijn, rietsuiker, zout
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Aziatisch 4 personen

Kippenboutjes met beurre marchand de vin

Piet Huysentruyt - Piet speelt met vuur

Kruid de boutjes met peper en zout, Italiaanse kruiden en barbecuekruiden, smeer in met een beetje olie en gril ...
Ingrediënten: olijfolie, sjalot , look, tijm, laurier
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Frans Hoofdgerecht 4 personen

Nestjes van sla en pittig lamsvlees

Haal voorzichtig een twaalftal bladeren van de krop sla en laat ze weken in een slakom met koud water en twee scheppen ...
Ingrediënten: lamsgehakt (Europees lam), kropsla, lente-uitjes, chilipeper, limoensap
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Aziatisch 4 personen

Kalkoenblokjes met mangokokossaus, peultjes en broccolini

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak het gerecht aan de hand van de video. ...
Ingrediënten: kalkoenfilet, sjalot, knoflook, bladpeterselie, currypoeder
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Aziatisch 4 personen

Kip met ananas en amandeldressing met rijst

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

maak het recept aan de hand van de video ...
Ingrediënten: rijst (zilvervlies), kipfilet, olijfolie, kurkuma, paprikapoeder
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Aziatisch 4 personen

Kip tikka massala

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de curry aan de hand van de video.  ...
Ingrediënten: Griekse youghurt , 2 el tikka massala currypasta , sap van 1 limoen , versgemalen peper , curcuma
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Indisch Hoofdgerecht 4 personen

Viscurry

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de curry aan de hand van de video.  ...
Ingrediënten: koolvishaasje , olijfolie, 2 tl madras curry, sap van 1/2 limoen , versgemalen peper
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Indisch Hoofdgerecht 4 personen

Viscurry van Sandra Bekkari

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de curry aan de hand van de video.  ...
Ingrediënten: olijfolie , madrascurry, sap van 1/2 limoen, versgemalen peper , zeezout
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Indisch 4 personen

Lauwe salade van inktvis en zoete aardappel

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

Voor de zoete aardappel:  Schrob de zoete aardappel proper. Stoom ze gaar (20 minuten vanaf het moment ...
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Aziatisch 4 personen